2020-07-22 15:18:44• hírek • Szatmár.ro

Ha az időjárás is megengedi, kezdődik a munka

Csütörtökön elkezdődnek a 193A jelzésű megyei út javítási munkálatai. A Szatmár Megyei tanács és a Diferit Rt. közötti egyeztetést követően minden feltétel adott, hogy elkezdődjön az Amac – Oroszfalva – Résztelek útszakasz javítása - derül ki a megyei tanács által megosztott Facebook-bejegyzésből.

"A javításokat végző Schaffer gép már hétfőn a helyszínre érkezett, viszont az elmúlt 3 nap esőzései miatt nem lehetett elkezdeni a munkát. A kivitelező úgy tervezi, hogy július 23-án, csütörtökön – amennyiben az időjárási körülmények megengedik – elkezdik a kavicsos bitumenkeverékkel történő javítást. Mindezzel párhuzamosan a Szatmár Megyei Tanács folytatja a tárgyalásokat az érintett út teljes körű modernizálása érdekében.


A tervező már továbbküldte a Tehnic Asist által javasolt kivitelezőnek a munkálatokhoz szükséges nyersanyagok listáját, majd ezt követően véglegesítjük a vonatkozó jogi szabályozások szerint a korszerűsítési szerződés megkötéséhez szükséges lépéseket" - tájékoztat a megyei tanács.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: